Druhy sýrů

Veškeré naše produkty jsou ryze přírodní, vyráběné s péčí a láskou, obsahují nejkvalitnější suroviny – růžovou himalájskou sůl, francouzské a holandské, mlékárenské kultury.

Naše výrobky jsou bez chemických konzervantů, je nutné je uchovávat při teplotách do 5 °C.

 

sýr přírodní, s kořením (směs koření- sušeného česneku, kopru, bílého pepře),

Složení: pasterované kozí mléko, čisté holandské mlékárenské kultury, růžová himalájská sůl.

možno s kořením či zauzený

sýr čedar (zrající)

Složení: pasterované kozí mléko, čisté holandské mlékárenské kultury, růžová himalájská sůl.

Přírodní kozí sýr

sýr hermelín hmotnost 150-200g,

Složení: pasterované kozí mléko, čisté francouzské mlékárenské kultury, růžová himalájská sůl.

jogurt (hustý)  

Složení: pasterované kozí mléko, čisté holandské mlékárenské kultury.

jogurt

kefír 1 litr plastová láhev 7,- Kč

syrovátka 1 litr plastová láhev 7,- Kč

žervé (krémový sýr)